Over ons

Box to Borrel

The making of

Box to Borrel is ontstaan uit een liefde voor borrelhapjes, drankjes en cadeaupakketten. Door dit allemaal te combineren zijn onze borrelpakketten ontstaan. Wij proberen een zo goed mogelijke combinatie te vinden van een complete borrelervaring waarin je niks te kort komt en bijzondere producten die je misschien laten verrassen. Door producten te zoeken die niet alledaags zijn hopen we dat jouw borrelervaring extra bijzonder wordt. Maar dan natuurlijk wel met de vertrouwde olijven en nootjes.

Onze doelen

Wij blijven ons assortiment continu uitbreiden en verbeteren. We hopen daardoor steeds meer onderbelichte ‘borrel-pareltjes’ te ontdekken om onze borrelpakketten mee te vullen. Daarnaast willen wij met Box to Borrel verder groeien door het maken van allerlei soorten cadeau- en borrelpakketten. Blijf ons vooral via Instagram in de gaten houden voor deze nieuwe pakketten! 

Leuk idee?

Heb je zelf een leuk idee voor een borrelpakket? Of denk je dat er nog iets mist? Laat het ons vooral weten via contact@boxtoborrel.nl! De leukste ideeën krijgen hun eigen borrelbox helemaal cadeau!

Eigenaresse Box to Borrel

Becca Ligthart

Eigenaresse

Geïnteresseerd? Shop onze borrelboxen!

Al onze borrelpakketten zijn gevuld met o.a. nootjes, kaas, chips en olijven. Box to Borrel bied een ruim assortiment uit bierpakketten, wijnpakketten en alcoholvrije-pakketen. Ga naar alle boxen om te zien wat de opties zijn.