Op maat gemaakte cadeaus voor de cricket competitie van Rabobank NL

Er is geen betere manier om de winst te vieren dan met een heerlijk borrelpakket! De Rabobank dacht daar net zo over en vroeg ons om verschillende borrel pakketten te ontwerpen. Dit resulteerde in op maat gemaakt prijzen pakketten die niet alleen esthetisch aantrekkelijk waren maar natuurlijk ook vol zaten met heerlijke snacks en drankjes. 

Ons doel was om een aantal mooie pakketten te ontwerpen waarmee de deelnemers echt werden verrast. Naast dat ze een feestelijke look moest krijgen hebben we ons ook gebogen over het praktische aspect. De inhoud van het pakket is zo samengesteld dat de producten goed op te snacken zijn tijdens zo’n event. Geen snijplank of mesjes nodig bij deze borrel pakketten! 

Blijf lezen om alles te weten te komen over deze op gepersonaliseerde zakelijke pakketten!

gepersonaliseerde relatiegeschenken voor bedrijfsevenementen

Voor de verpakking van deze bedrijfsgeschenken hebben we gebruik gemaakt voor verschillende vrolijke dozen en cadeautasjes. Hiermee was de feestelijke basis gelegd. Daarnaast hebben we, rekening houdend met het aantal personen dat de prijzen in ontvangst zouden nemen, het aantal en de soorten snacks en drankjes uitgekozen. We hebben hierbij producten geselecteerd die onder andere ook terug te vinden zijn in onze borrelboxen en luxe geschenken.

op maat gemaakte draagtas voor bedrijfsevenementen
Zakelijke cadeautasjes

We hopen dat je het leuk vond om meer te weten te komen over deze unieke op maat gemaakte zakelijke cadeaupakketten! Als je meer te weten wilt komen over wat wij allemaal doen, volg ons dan op instagram & mocht je zelf een gepersonaliseerd zakelijk cadeau willen laten samenstellen of iets anders overleggen. Stuur ons dan vrijblijvend een berichtje op contact@boxtoborrel.nl

Vond je dit artikel interessant?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest