Luxe kerstpakketten met champagne in de hoofdrol

Klaar voor een van de lekkerste gepersonaliseerde kerstpakketten van afgelopen jaar? Deze heerlijke luxe kerstpakketten zijn ontworpen in opdracht voor BPD. Deze borrel pakketten zitten vol met bijzondere snacks en een heerlijke espresso martini. In de hoofdrol staat toch wel de mooie fles champagne van Pommery met een prachtige verpakking die het gehele kerstpakket een luxe uitstraling geeft.

Laten we deze unieke kerstcadeaus uitpakken! 

Box to Borrel gepersonaliseerde relatiegeschenken

Voor de verpakking van deze pakketten heb ik gekozen voor een neutrale verzendverpakking met, natuurlijk, een kerst-thema. Zoals bij de meeste luxe geschenkpakketten ben ik hier ook uit gegaan van een bepaald kleurenschema. De kleuren van deze verzendverpakking passen bij het neutrale kleurenschema van het pakket en vormen, samen met de neutrale houtwol vulling, een elegant geheel.

De prachtige verpakking van de fles Pommery champagne steelt natuurlijk meteen de show. Doordat ik deze verpakking uit het geheel wilde laten springen is de rest van de inhoud qua kleurstelling heel neutraal gebleven. Hierdoor valt je oog direct op de champagne en is het juist ook interessant om daarna te gaan ontdekken welke andere lekkernijen in het pakket aanwezig zijn.

Box to Borrel Persoonlijke kerstpakket
Champagne relatiegeschenk ontwerp op maat

Zo is champagne niet het enige aanwezige drankje in dit kerstpakket. Wanneer je de inhoud verder bekijkt kom je namelijk een van de meest populaire cocktails van 2022 tegen, de espresso martini. Het donkerbruine flesje bevat een heerlijk mix waarmee je deze cocktail in een handomdraai op tafel zet. 

De rest van het luxe gepersonaliseerde kerstpakket zit vol met snacks, zoals marshmallows, popcorn, nootjes en chocolade balletjes. Voor de finishing touch van deze op maat gemaakte kerstpakketten voegde ik de twee dennenappels en een kaartje met persoonlijke boodschap voor de ontvangers toe. Dit maakte het gehele kerstpakket compleet waarna het naar iedere ontvanger kon worden toegestuurd!

Box to borrel samengestelde geschenkdoos

Als jij verantwoordelijk bent voor de cadeaustrategie van uw bedrijf, of als je gewoon nieuwsgierig bent naar het ontwerpproces voor op maat gemaakte geschenken, neem dan contact op om uw eigen geschenkverpakkingen voor klanten te ontwerpen. Ik werk graag met jou of je team samen om iets extra speciaals te creëren voor jouw collega’s of relaties! 

Eigenaresse Box to Borrel

Becca Ligthart

Vond je dit artikel interessant?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest