Een incentive organiseren, met deze ideeën komt het geschenk helemaal goed!

Incentives zijn een geweldige manier om je werknemers te motiveren en te belonen voor hun harde werk. Een leuke manier om je waardering te tonen is door het geven van geschenken. Maar wat voor soort geschenken zijn geschikt voor een incentive? Hier zijn enkele leuke en creatieve ideeën die je kunt samenvoegen in een samengestelde box voor borrel momenten na de incentive.

Borrelbox cadeau
Het is belangrijk om te weten wie je werknemers zijn. Als ze van een goed glas wijn of bier houden, dan is een borrelbox met hun favoriete drankjes en snacks een perfecte keuze. Vul de box met heerlijke kaasjes, nootjes, dip sauzen en flesjes wijn of bier. Check onze borrelboxen als dit idee jou bevalt.

* De tekst gaat verder onder de fotos’s

Gepersonaliseerde geschenkbox
Je kunt ook een gepersonaliseerde geschenkbox maken. Dit kan van alles zijn van een gepersonaliseerde mok tot een bedrukt notitieblok of zelfs een kalender met de belangrijke data van het bedrijf. Je kunt ook denken aan een gepersonaliseerde pen, USB-stick of telefoonhoesje. Voeg wat lekkers toe voor bij de borrel, zoals chocolade of koekjes, om het nog leuker te maken.

Activiteiten cadeaubox
Een derde idee is om een box samen te stellen met activiteiten die ze samen kunnen doen. Denk aan een gezelschapsspel, kaartspel of een puzzel. Er zijn ook escape room games waarbij je echt samen moet werken voor een goed resultaat. Voeg wat hapjes toe, zoals borrelnootjes of popcorn, en ze zijn klaar voor een gezellige avond met collega’s.

Wellness geschenk
Als laatste idee kun je een box samenstellen met wellness-producten. Denk aan een heerlijke geurkaars, badzout, een gezichtsmasker of een flesje essentiële olie. Voeg daarbij wat lekkere hapjes en drankjes toe, en je hebt een heerlijke ontspannings box om van te genieten tijdens de borrel.

Kortom, er zijn veel mogelijkheden om een leuke en creatieve geschenkbox samen te stellen voor jouw incentive. Of je nu gaat voor een borrelbox, gepersonaliseerde geschenken, activiteiten of wellness-producten, zorg ervoor dat het past bij de smaak en voorkeuren van jouw werknemers. Ze zullen het waarderen dat je de tijd en moeite hebt genomen om een persoonlijk cadeau voor ze samen te stellen. 

Heb je hier hulp bij nodig? Wij van Box to Borrel helpen je hier graag bij. Kijk deze pagina voor onze contactgegevens.

Blog incentive

Vond je dit artikel interessant?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest