Klaar voor een van de lekkerste gepersonaliseerde kerstpakketten van afgelopen jaar? Deze heerlijke luxe kerstpakketten zijn ontworpen in opdracht voor BPD.

 Wat de gelegenheid ook is, cadeaus voor werknemers stimuleren het moreel. Met dat in gedachte vertellen we hier waarom het sturen van eindejaarsgeschenken naar uw klanten en medewerkers toch zeker de moeite waard is!

Borrelboxen Categorieën

Ontdek al onze borrelpakketten al vanaf 26,95! 

Is het al vrijdag?

Vrijdagmiddag. De werkweek is bijna voorbij en je wilt het weekend digitaal inluiden met je collega’s of vrienden. Maar wat zou dit moment nu echt compleet kunnen maken? Precies! Een borrelbox die bij iedereen thuis wordt bezorgd!

 

Bij Box to Borrel vind je pakketten die vol zitten met lekkere en bijzondere snacks die wij persoonlijk hebben samengesteld. Er zijn pakketten met verschillende soorten bier, wijn of alcoholvrije drankjes. Maak zelf je keuze of bestel vouchers, waarmee alle borrelaars gemakkelijk hun eigen keuze kunnen doorgeven. Box to Borrel werkt met zowel lokale als internationale producten om jouw borrelbeleving zo compleet mogelijk te maken.

Zakelijk bestellen

Een digitaal evenement of wil je jouw werknemers een bedankje sturen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Plaats een grote bestelling of kies voor vouchers waarbij alle borrelaars zelf kunnen kiezen welke ze willen ontvangen! 

Offerte op maat

Liever een offerte op maat? Neem dan gerust even contact met ons op via contact@boxtoborrel.nl voor de mogelijkheden.

Lees hieronder de ervaringen van onze klanten

Gerrit van der MatenGerrit van der Maten
07:45 26 Jan 23
Ivm afscheid pakketten besteld voor de collega’s. Contact per mail en telefoon verliep snel en correct. Kwamen ook nog met voorstel om pakketten in tasjes ipv dozen te leveren..Pakketten werden zeer zorgvuldig verpakt/verstuurd. Iedereen was zeer verrast met dit mooie pakket. Box to Borrel weet wat ze doet. Bedankt.
Marieke StukerMarieke Stuker
12:38 24 Jan 23
We zijn heel enthousiast over de inhoud van de boxen, de goede communicatie met Boxtoborrel en het bezorgen. Een aanrader!
Iris VloemansIris Vloemans
08:05 11 Jul 22
Voor een afscheidsborrel van een collega was ik op zoek naar een leuk origineel borrelpakket. Bij Box to Borrel was er van alles mogelijk en het contact met Becca verliep heel erg soepel. De levering was snel en de box zag er super leuk uit. Qua hapjes zaten er leuke originele dingen tussen en is er voor ieder wel wat wils!Ik zou een borrelpakket van Box to Borrel absoluut aanraden!
Susan van HeekSusan van Heek
11:30 06 Jul 22
Onwijs gezellige borrel gehad als afsluiter van het seizoen met m'n hele team, met dank aan box to borrel! Wat een heerlijke " borrels" en hapjes, persoonlijk afgestemd op onze wensen. We hadden al best vaak gekeken voor iets soortgelijks, maar heel blij dat we dit hebben gevonden! Becca denkt echt mee met de klant, wist voor al onze vragen een passende oplossing. Zo werd er naar iedereen die er niet bij konden zijn een box to borrel opgestuurd.Hartelijk dank voor de super goede en snelle service, je ziet ons zeker nog eens terug!
Annemarijn KalfstermanAnnemarijn Kalfsterman
12:57 18 Jan 22
Voor de online nieuwjaarsbijeenkomst was ik op korte termijn op zoek naar een pakket met luxe artikelen en waarbij alle collega's hun eigen voorkeur konden aangeven. Daarnaast wilde ik graag een persoonlijke touch met een kaartje en een kleinigheidje toevoegen. Box to Borrel heeft ruimschoots kunnen voldoen aan deze wensen en vandaag heb ik mijn pakket ontvangen dat al mijn verwachtingen nog eens heeft overtroffen. Box to Borrel geeft glans aan het online borrelen! En nee, ik word hier niet voor betaald. Haha 🙂 Heel veel dank, Becca en Team!
Danielle KalkmanDanielle Kalkman
16:06 17 Jan 22
Op kort termijn nog een borrelbox regelen? Becca regelt het voor je! Met prima service en mooie producten. Echt een aanrader voor alle bedrijven welke een leuke borrelbox voor medewerkers willen verzorgen.
Kimberly Linders2Kimberly Linders2
14:41 20 Dec 21
Super goede service! We wilden vanuit het werk pakketten bestellen, echter kwamen we niet helemaal uit met ons budget.Al vrij snel kregen we een mooi samengesteld pakket voorgelegd dat wel binnen het budget paste en nog steeds een mega doos boordevol lekkers was.Zowel het contact als de verzending zijn super verlopen en we hebben met z'n allen kunnen genieten van een mooi samengestelde kerstborrelbox!
Bianca KwakernaatBianca Kwakernaat
08:35 17 Dec 21
Op het laatste moment nog een borrelbox besteld bij Box to Borrel. Ondanks de gekke decemberdrukte hebben ze dit toch nog voor ons kunnen regelen binnen een paar dagen. We werden steeds op de hoogte gehouden of het wel of niet zou gaan lukken. De producten waren heel leuk verpakt in de doos, dus niet zomaar alle producten in een doos en versturen maar, er is in deze drukke tijd gewoon aandacht aan besteed. De producten waren ook erg lekker met een heerlijk rood wijntje. Wat ook een groot pluspunt is, is dat er grote keuze is om een 'normaal', veganistisch, vegetarisch, alcoholvrij enz te bestellen, dus eigenlijk kun je hier voor iedereen een passende box bestellen. Zeker aan te bevelen om hier een borrelbox te bestellen.
OVSoftware B.V.OVSoftware B.V.
10:53 10 Nov 20
De feestcommissie van OVSoftware heeft een 'borrelplankje' geregeld bij Box to Borrel voor bij onze online activiteit de Slimste Mens Quiz. Vanaf het begin prettig contact gehad met Becca; van wens en behoefte tot uiteindelijk de uitvoering en het ontvangen van de mooie borrelboxen. Het was smakelijk en werd door iedereen zeer goed ontvangen!
js_loader