FAQ

Veelgestelde vragen & antwoorden

Box to Borrel is een jonge Veenendaalse onderneming. We verkopen borrelpakketten vol met lekkere en bijzondere snacks. Alle pakketten zijn persoonlijk samengesteld en uiteraard door ons persoonlijk getest.

We werken met producten van zowel lokale als internationale ondernemers om zo het meest compleet mogelijke aanbod te kunnen geven.

De Box to Borrel pakketten zijn er zowel in bier- en wijnvarianten als in alcoholvrije bier- en frisdrank varianten. Voor iedereen wat wils! Mocht je allergisch zijn, of een bepaald product liever niet willen eten. Geen enkel probleem, geef ons een belletje op: 06-83145949 of stuur een mailtje naar contact@boxtoborrel.nl. Dan zorgen we er samen voor dat jij een pakket volledig naar wens kan ontvangen.

Alle borrelpakketten zijn in principe bedacht voor 1 persoon, maar je kan natuurlijk zelf bepalen met hoeveel anderen je het wilt delen. De lange borrelpakketten zijn, doordat deze twee drankjes bevatten, ook goed geschikt voor twee personen.

Ja! Een borrelpakket is het ideale cadeau voor een verjaardag, een bedankje, of gewoon zomaar. Het is erg makkelijk om een borrelpakket van Box to Borrel cadeau te geven. Je kan het borrelpakket op het gewenste adres laten bezorgen. Tijdens het afrekenproces kan je aangeven op welk adres je wilt dat het bezorgd wordt. Deze hoeft namelijk niet hetzelfde te zijn als het factuuradres. Wil je een kaartje toevoegen aan het pakket, neem dan even contact met ons op.

Om een geslaagde bedrijfsborrel te organiseren zijn, naast de borrelhapjes en drankjes, een paar elementen essentieel. Zeker in een bedrijfscultuur moet je de datum en tijd vroegtijdig doorgeven. Ook de sfeer, locatie en het gezelschap zijn natuurlijk van belang. Wil je al onze tips lezen? Lees hier onze blog voor het organiseren van een geslaagde bedrijfsborrel! 

Geïnteresseerd? Shop onze borrelboxen!

Al onze borrelpakketten zijn gevuld met o.a. nootjes, kaas, chips en olijven. Box to Borrel bied een ruim assortiment uit bierpakketten, wijnpakketten en alcoholvrije-pakketen. Ga naar alle boxen om te zien wat de opties zijn.