Een origineel bedankje sturen! 6 voorbeelden om het gewoon te doen!

Iedereen krijgt graag cadeautjes! Dus wanneer je iemand wil bedanken, voor wat dan ook, kan je diegene een leuk cadeautje toesturen. Hiermee kan je iemand laten weten dat je hem of haar waardeert en dat ze het verdienen om eventjes lekker te genieten. Onze tip; stuur ze een borrelpakket toe! Je geeft ze daarmee makkelijk een leuk cadeau in de vorm van een heerlijke borrel met alles erop en eraan. 

Wat is de reden dat je diegene wil bedanken? Dat is helemaal aan jou. Hieronder lees je verschillende redenen die wij voorbij hebben zien komen!

 

Bedankt voor alle verhuishulp!

Wanneer je net verhuisd bent en je neef, buurvrouw of vriend heeft je geholpen met sjouwen, verdienen ze het om even in het zonnetje gezet te worden. Zonder hen had jij nooit jouw bank drie trappen op kunnen tillen, of was die spiegel misschien niet in 1 stuk aangekomen. Natuurlijk wil je nu lekker even neerploffen in je nieuwe stekkie, dus stuur je gemakkelijk een bedankje (in de vorm van een borrelpakket) via de post. Zo laat je je hulp weten dat je ze waardeert en gun je ze hun eigen geniet-borrelmomentje thuis! 

Je bent (bijna) over je liefdesverdriet heen!

Toen je net het nieuws had verteld stonden je vriendinnen meteen voor de deur met chocola en prosecco om je te troosten. Daarna overtuigde je vriend je om mee te gaan sporten waarbij je je gedachten even kon laten gaan. Gedeelde smart is in dit geval niet helemaal halve smart, maar je voelde je wel gewaardeerd en was toch blij dat je een beetje afgeleid werd. Nu je (bijna) weer over je verdriet heen bent en je beetje bij beetje weer jezelf wordt, verdienen je vrienden het om wat meer aandacht te krijgen. Te beginnen bij een bedankje in de vorm van een heerlijke borrelbox! Zij stonden voor je klaar toen je even de weg kwijt was en zij hebben je de tijd gegund om je verdriet door te maken. Stuur ze een lekker borrelpakket met bier, wijn of fris zodat ook zij even tijd krijgen om te relaxen. Voeg zeker ook een kaartje toe waarop je laat weten dat je ze waardeert! 

Bedankje voor trouwe werknemer

Wat fantastisch dat deze werknemer zoveel jaren trouw heeft gewerkt bij jullie organisatie en wat was het gezellig! Inmiddels is hij/zij bijna niet meer weg te denken maar toch is de tijd van afscheid nemen aangebroken. Met een heerlijke borrelbox geef je deze trouwe werknemer of collega een heerlijke kickstart van zijn/haar pensioen/tussenjaar/nieuwe baan. Hiermee kunnen ze met een positief gevoel afscheid nemen en genieten van lekkere snacks onder het genot van een drankje. 

“Bedankt voor je collegialiteit, betrokkenheid en gezelligheid. Wij wensen jou veel plezier op je nieuwe werkplek.”

Een borrelbox als bedankje voor het organiseren van iets gezelligs!

Zo fijn dat jullie er met de familie even tussenuit zijn gegaan. En hoe heerlijk dat bijvoorbeeld jouw tante alles tot in de nopjes had geregeld. Door haar hebben jullie een top tijd gehad en was het zo gezellig. Na al haar moeite en inzet verdient zij even wat extra’s en mag ze lekker haar benen omhoog gooien met een drankje in haar hand. Door haar een volledig ontzorgde borrel cadeau te doen die gratis bij haar wordt thuisbezorgd, kan ze écht even tot rust komen. Een heerlijke borrelbox met bubbels doet het bijvoorbeeld al snel goed. Laat haar met een kaartje erbij weten dat ze een topper is en dat je alle moeite zeker waardeert. Maar ook, dat het nu even tijd is voor haarzelf! 

Bedankt voor het uitlenen van je spullen!

Mocht jij een tent lenen voor tijdens jouw eerste kampeer-ervaring of was je auto net stuk gegaan toen je naar die sollicitatie moest en schoot je buurman te hulp met het uitlenen van zijn auto? Zo’n actie verdient een bedankje! Een lekkere borrelbox met een kaartje waarin je aangeeft doet het altijd goed. Laat weten dat je uit de brand geholpen was en dat enorm waardeert. Zo laat je hen ook met een goed gevoel achter en ben je er zeker van dat je de volgende keer weer mag aankloppen bij deze redder in nood!  

Bedankje, gewoon omdat je er altijd bent.

Simpel, straight to the point, maar o zo waardevol! Soms heb je geen goede reden nodig om iemand een vrolijke dag te bezorgen. Sommige mensen zijn altijd fijn om om je heen te hebben en hoeven niet iets speciaals te doen om een bedankje te verdienen. Stuur ze lekker een borrel pakketje op met een boodschap waarin je vertelt dat ze waardevol voor je zijn!

Vond je dit artikel interessant?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest