Borrelbox cadeau, een keer wat anders!

De borrelaars

Bij Box to Borrel kan een borrel ons niet vaak genoeg. Wij houden ervan om gezellig te borrelen. Een lekker koud drankje drinken en een heerlijk hapje erbij eten geeft ons altijd een goed gevoel. Ook is dat natuurlijk goed voor de onderlinge relatie en werkt het ontspannend. Wij hebben dan ook het geluk dat alles wat in de pakketten zit, met én door ons team uitgebreid moet worden getest. Alle producten die wij aanbieden moeten natuurlijk wel echt goed zijn en aan onze eisen voldoen! Je kan er dan ook van op aan dat wij vaak genoeg borrelen, wij hopen dat jij dat natuurlijk ook regelmatig kan doen! Maar wist je dat onze borrelboxen voor meer te gebruiken zijn? Want heb je al eens gedacht om een borrelbox te bestellen als een cadeau, prijs of kerstpakket? In dit artikel nemen we jou mee in de oneindige wereld van de borrelmogelijkheden.

De online borrel, ondertussen al een klassieker

Na inmiddels al ruim een jaar veel thuis te zitten en voor de meeste mensen ook thuis te werken, is de online borrel niet meer weg te denken. De borrelboxen worden al veelvoudig gebruikt om een online meeting leuker te maken. Of het nu in de zakelijke of privé sferen is, tijdens een online bijeenkomst kan een borrelbox echt een extra beleving geven. Dus heb je wat te vieren met collega’s, vrienden of familie stuur een Box to Borrel op en maak er iets unieks van!  

Tip: Check onze borrelboxen voor de leuke mogelijkheden. Of bekijk onze blog ‘’10 tips om een succesvolle bedrijfsborrel te organiseren’’ voor leuke tips voor het organiseren van een online borrel!

Geef de jarige een borrelbox cadeau!

Is er iemand jarig? Geef een borrel cadeau! Wij verbazen ons er nu al over hoe vaak dit gebeurt. Een borrel speciaal voor de jarige job. De drankjes die de jarige job altijd drinkt, samen met de borrelhapjes zijn het perfecte cadeau. Voeg hier nog een persoonlijke boodschap op een kaartje aan toe en je hebt het helemaal voor elkaar. Het is makkelijk én leuk om te geven, en het is nog geweldiger om te krijgen!

Bierpakket

Wedden? Niet gokken maar borrelen!

Een weddenschap met je vrienden? Een prijs kiezen voor een de winnaar van een quiz? Wanneer je een wedstrijd organiseert, in welke vorm dan ook, wil je natuurlijk dat iedereen zijn stinkende best doet. Een borrelbox cadeau is eindelijk eens echt prijs om voor te strijden. Dit geeft extra motivatie, want dit is een prijs waar je echt wat aan hebt! Check ze hier!

Een keer geen bloemetje, maar een borrel!

Alhoewel een bloemetje krijgen heel leuk is, kan dit natuurlijk niet op tegen een borrel. Heeft je buurman eindelijk dat contract getekend voor een nieuwe baan, is na vele bezichtigingen dan toch echt de aankoop van je droomhuis huis rond of heeft die goede vriend eindelijk zijn diploma behaald? Dan is een borrelbox wat ons betreft het ideale cadeau! Wijn, bier en alcoholvrij, de keuze is reuze. Daarnaast kunnen we in onze pakketten een persoonlijke boodschap toevoegen om de ontvanger helemaal gelukkig te maken. Zeg nou eerlijk een borrelpakket is toch veel leuker dan een bloemetje? Check de prijzen op de site, dit hoeft dus niet eens duur te zijn!

Een warm welkom met een koude borrel!

Hoe leuk is het als je aankomt op je hotelkamer of je vakantiehuisje en er staat een borrelpakket klaar?! Zeker als je het niet verwacht is dit een hele goede binnenkomer. Dan begint je vakantie meteen nog beter. Als kers op de taart kun je er nog een persoonlijke boodschap bij doen of bijvoorbeeld een kortingsvoucher voor een volgend bezoek. Bij Box to Borrel denken wij graag mee om jouw klanten een nog een uniekere beleving te creëren. Hebben we jouw interesse weten te wekken en wil je van onze service gebruik maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Zakelijk borrelabonnement voor de altijd unieke VrijMiBo

Veel bedrijven borrelen aan het einde van de week, of doen dit regelmatig. Heb je bij deze welbekende vrijmibo geen zin om zelf elke keer het drinken en de hapjes te regelen? Bij Box to Borrel kun je een abonnement afnemen waarbij wij eens in de zoveel tijd een op jouw bedrijf afgestemd pakket komen brengen. Hoe vaak je dit wilt is aan jou! Wij zorgen elke keer weer voor een nieuw pakket, zo houden we het bijzonder en leuk. Er is keuze uit het thuiswerk borrelpakket, waarbij we naar iedere deelnemer een eigen pakket sturen. Of het fysieke borrelpakket waarbij we een groot pakket naar de borrellocatie sturen. Afwisselen is natuurlijk ook mogelijk. Voor meer informatie neem contact op!

Het thuiswerken en de corona maatregelen zijn we allemaal ondertussen wel zat. Wij hopen dat wij van Box to Borrel deze situatie toch iets aangenamer kunnen maken. En we hopen dat borrelen snel weer fysiek kan, gezellig met zijn allen bij elkaar, want dat maakt de borrel nog leuker en unieker!

Vond je dit artikel interessant?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest