Inspiratie: een borrelpakket als vaderdag cadeau

Zet een vader in het zonnetje met een borreltje

Op zondag 19 juni 2022 is het weer vaderdag, en daarmee ook weer tijd om een vader in het zonnetje te zetten! Wie je wilt verrassen is natuurlijk aan jou! Dat kan je eigen vader of stiefvader zijn, een vriend die net vader is geworden of een buurman die je altijd al een goede vader vond zijn. Wie het ook is, het kan wel eens lastig zijn om een goed cadeau te bedenken. Vroeger kon je nog uit de voeten met een mooie zelfgemaakte tekening of een macaroni ketting, maar tegenwoordig probeer je toch een wat volwassener cadeau te geven! Een cadeau dat een ervaring meebrengt is een bijzonder goed cadeau. Daarom is een borrelpakket cadeau ook zeker de moeite waard om cadeau te doen! Hiermee geef je als het ware een relaxte en gezellige avond waarin mogelijk ook nog nieuwe smaken worden ontdekt.

Niet alleen bier of wijn – ook alcoholvrije borrels

Liever geen wijn of bier met alcohol? Geen probleem! Een borrelpakket met alcoholvrije drankjes of bijzondere frisdrankjes is net zo leuk om te krijgen. Het gaat om de beleving van het borrelen en of iemand dat nou met of zonder alcohol wil doen maakt natuurlijk niks uit. Gezellig samen aan tafel of in de tuin, dat is waar het met borrelen om draait!

  • TIP: Bekijk hieronder een selectie uit onze alcoholvrije borrelboxen!

Tekst gaat verder onder de producten

Borrelsnacks

Nu hebben we het vooral over de drankjes gehad, maar er is 1 ding dat we zeker niet moeten vergeten. Snacks! Zonder snacks is een borrel echt niet compleet. Een lekker zoutje voor bij je frisdrank, heerlijke olijven voor bij de wijn, en een lekker stukje kaas voor bij het bittere biertje. De snacks maken een borrelpakket compleet. Ook leuk voor vaderdag is om een borrel klaar te zetten om gezamenlijk van te genieten. Met een klein beetje voorbereiding zorg jij dat iedereen kan smullen! Snijd de kaas alvast in stukjes en doe alles snackjes in leuke bakjes en verdeel dat over de tafel. Als alles staat kan je gaan smullen! Op zoek naar een compleet borrelpakket? Bij ons kan je borrelpakketten bestellen die zowel vol zitten met drankjes als met heerlijke snacks. Het enige wat jij nog hoeft te doen is alles leuk neer te zetten. 

  Borrelplank  Rose borrelbox  Vaderdag cadeau

Digitaal samen genieten

Mochten jullie door omstandigheden niet in staat zijn om vaderdag samen te vieren, dan kan je een digitale borrel organiseren! Bestel 1 borrelpakket voor de vader in kwestie, en laat het thuisbezorgen op zijn adres. Zorg dat je zelf ook snacks in huis hebt of (nog makkelijker) bestel ook lekker een borrelpakket voor jezelf en laat deze bij jou thuis bezorgen. Even afspreken om te videobellen via Skype, Zoom, Teams of een andere aanbieder en borrelen maar!

Lees ook: Borrelbox cadeau, een keer wat anders!

 

Onze favorieten voor vaderdag:

Vond je dit artikel interessant?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest