Een alternatief kerstpakket: zeg het met een borrel!

Borrelen tijdens de kerst met een Box to Borrel kerstborrel!

Wil je geen standaard kerstpakket, maar een luxe Box to Borrel kerstpakket? Eindelijk kan dat nu. Of nouja bijna, we zijn nog druk bezig met de voorbereidingen. We stellen momenteel alternatieve kerstpakketten samen waarbij de focus ligt op een luxe borrel. De borrel blijft bij ons natuurlijk centraal staan, maar deze kerstborrels krijgen zeker wat extra’s waarmee de gezellige kerst en nieuwjaarssfeer naar voren wordt gebracht. Dus nog even geduld en kies binnen een aantal weken voor de Box to Borrel kerstborrel! In deze blog geven we alvast een kijkje in onze kerstvisie. Enjoy! 

Genieten met kerst doe je samen, het kerstborrel pakket

Van kerstpakketje tot eindejaarsgeschenk, de keuze en mogelijkheden op het internet zijn enorm. Wij van Box to Borrel onderscheiden ons hiervan door hier onze eigen unieke draai aan te geven. Onze visie bij het opstellen van de pakketten is anders dan het doorsnee kerstpakketje. Wij proberen altijd onze klanten iets unieks bieden. Daarom steken er bij de samenstelling en productkeuze twee aspecten bovenuit, namelijk de kwalitatief goede producten en de bijzondere ervaring. We zijn altijd op zoek naar producten die nog niet zo bekend zijn, maar die door hun bijzondere smaken of uitstraling zeker het proberen waard zijn. Daarmee worden de kerstborrels zo samengesteld dat het een unieke ervaring biedt (die misschien wel het best tot zijn recht komt als het gezamenlijk wordt genuttigd). Het is altijd leuk en gezellig om samen met familie en vrienden een hapje en een drankje te doen. Dit is hiervoor het ideale kerstpakket, of dus eigenlijk kerstborrel pakket. Er zit voor iedereen wat bij, van vegetarische borrelsnacks en verrassende producten tot heerlijke drankjes!

Kerstborrel, de voorbereidingen

Bij de kerstborrel pakketten is het de bedoeling om de ontvanger zoveel mogelijk te ontzorgen. Er zit daarom ook van alles wat in. De pakketten zijn zo samengesteld dat je voor het klaarmaken van de borrel, zelf vrij weinig meer hoeft te doen. Afwisselend van welke pakket je kiest is er net iets meer voorbereiding voor nodig. Zorg er in ieder geval voor de dat de drankjes en de kaasjes koud staan. Een koelkast helpt je daar graag bij! Als je een van de grotere pakketten hebt is er nog een extra stap nodig, namelijk het voorbereiden van de cocktail of de glühwein. Lees de beschrijving op de verpakking en maak deze drankjes klaar. Het is niet veel werk, maar moet wel de tijd krijgen om in te trekken. En dan heb je wat om naar uit te kijken! Oja, vergeet natuurlijk niet om je vrienden of familie uit te nodigen om samen te kunnen genieten van alle bijzondere producten!

De kerstborrel of nieuwjaarsborrel, genieten!

Na het ontvangen van de kerstborrel en de paar kleine voorbereidingen die zijn getroffen, is het eindelijk tijd voor de borrel zelf. Hopelijk is het gelukt om de producten te bewaren tot dit moment (want wij begrijpen het natuurlijk heel goed als je al eerder wat wilt snoepen 😉 ). Zet alles klaar op tafel, laat je gasten binnen en geniet! Zo kun je op een van de beste manieren een gezellige kerstsfeer creëren of het jaar afsluiten. 

Lees ook: 10 tips voor een succesvolle bedrijfsborrel

Genoten van de kerstborrel?

Je gasten zijn weer weg en je hebt een en fijne avond gehad. Het kan natuurlijk dat er voor die ene borrel iets te veel producten waren, waardoor er wel eens wat over blijft. Wat ons betreft kunnen teveel borrelproducten geen probleem zijn. Want alles wat na de borrel blijft liggen kun je bij de volgende borrel gewoon weer op tafel zetten. Dat is ook meteen een goede reden om nog een borrel te organiseren! We hebben ten slotte van de afgelopen periode heel wat borrels in te halen! Berg de overgebleven producten goed op, laat ze niet te lang open en bloot op tafel liggen. Zorg ervoor dat de producten die in de koelkast moeten daar ook weer in komen en dat de overige producten weer worden opgeborgen. Geniet zo nog een keer van de Box to Borrel kerstborrel! 

Heb je toch net te weinig over voor een volgende borrel? Bestel dan de aanvullende producten op onze webshop, check hier onze producten.

Wil je eenmalig een mail ontvangen zodra de Box to Borrel kerstpakketten te reserveren zijn? Laat je e-mailadres hier achter! 

Het luxe kerstpakket van Box to Borrel!

Cheers en enjoy! Hou onze site in de gaten voor de updates. Eind april staan de kerstpakketten online. Dan leggen we uit hoe ze te bestellen zijn en geven we nog wat extra’s om de pakketten nog persoonlijker te kunnen maken! Uit ervaring weten we dat eigen invulling geven aan een borrel wordt gewaardeerd. Wij proberen dit binnen de mogelijkheden te bieden aan onze klanten.

Mocht je nu nog niet overtuigd zijn om je medewerkers met onze kerstpakketten een fijne kerstborrel(s) cadeau te geven? Gek, maar als voorproefje kun je natuurlijk een borrelbox bestellen om alvast het gevoel wat wij bieden te ervaren. Onze medewerkers staan je ook altijd graag te woord om wat te vertellen over het bedrijf en de producten. We hopen snel wat van je te horen!

Vond je dit artikel interessant?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest