Bedrijfsborrel

Zakelijk borrelpakket

Niets is zo lastig als voor iedereen te moeten bepalen wat voor borrelpakket ze lekker zouden vinden. Bij ons kan je als bedrijf gemakkelijk een grote bestelling plaatsen. Hierbij krijgen alle borrelaars een persoonlijke cadeaubon opgestuurd, waarmee ze zelf kunnen kiezen welke Box to Borrel ze willen ontvangen!

Hoe werkt het?

Bij Box to Borrel vind je pakketten die vol zitten met lekkere en bijzondere snacks die wij persoonlijk hebben samengesteld. Er zijn pakketten met verschillende soorten bier, wijn of alcoholvrije drankjes. Box to Borrel werkt met zowel lokale als internationale producten om jouw borrelbeleving zo compleet mogelijk te maken.

Voor zakelijke klanten biedt Box to Borrel de mogelijkheid om met cadeaubonnen te werken. Hierbij krijgen alle borrelaars een persoonlijke cadeaubon opgestuurd, waarmee ze zelf kunnen kiezen welke borrelbox ze willen ontvangen voor jullie bedrijfsborrel. Ook vullen zij zelf hun gewenste afleveradres in. Zo beperk je fouten en krijgt iedereen wat zij of hij wilt!

Stappenplan:

  • Kies het formaat borrelpakket (korte borrel of lange borrel)
  • Kies het aantal cadeaubonnen dat je in die maat wilt bestellen
  • Vul de e-mail adressen in van de borrelaars
  • Voeg een kort bericht toe voor de ontvangers
  • Vul het factuuradres in

De rest is aan ons! Jullie krijgen de factuur op het gewenste factuuradres en alle borrelaars krijgen direct van ons een mailtje met de cadeaubon en een stappenplan. Zij worden dan naar de site geleid, waarop het tegoed automatisch wordt ingevoerd. Ze kiezen welk pakket ze willen ontvangen, op welk adres en wanneer dit hun het beste uit komt! 

Het enige wat jullie dan nog hoeven te doen, is rustig afwachten tot de pakketten worden geleverd en de borrel kan beginnen!

Bestellen met offerte incl. BTW

Op de cadeaubonnen wordt geen BTW berekend. Dit komt omdat deze pas afgedragen moet worden zodra er daadwerkelijk iets besteld wordt. We kunnen ons voorstellen dat je als bedrijf wel die btw op een factuur wilt hebben. Ook dit is geen probleem. We werken dan graag met bestellijsten. Dit houdt in dat we alle borrelaars een mailtje sturen waarin zij hun favoriete Box to Borrel kunnen doorgeven. Op basis daarvan kunnen wij een factuur op maat sturen inclusief de juiste btw tarieven. Neem voor de aanvraag van zo’n bestellijst contact met ons op via contact@boxtoborrel.nl, via 06 83145949 óf via ons contactformulier.