Niets is zo lastig als voor iedereen te moeten bepalen wat voor borrelpakket ze lekker zouden vinden. Bij ons kan je als bedrijf gemakkelijk een grote bestelling plaatsen. Hierbij krijgen alle borrelaars een persoonlijke cadeaubon opgestuurd, waarmee ze zelf kunnen kiezen welke Box to Borrel ze willen ontvangen!

Hoe werkt het?

Bij Box to Borrel vind je pakketten die vol zitten met lekkere en bijzondere snacks die wij persoonlijk hebben samengesteld. Er zijn pakketten met verschillende soorten bier, wijn of alcoholvrije drankjes. Box to Borrel werkt met zowel lokale als internationale producten om jouw borrelbeleving zo compleet mogelijk te maken.

Voor zakelijke klanten biedt Box to Borrel de mogelijkheid om met cadeaubonnen te werken. Hierbij krijgen alle borrelaars een persoonlijke cadeaubon opgestuurd, waarmee ze zelf kunnen kiezen welke borrelbox ze willen ontvangen voor jullie bedrijfsborrel. Ook vullen zij zelf hun gewenste afleveradres in. Zo beperk je fouten en krijgt iedereen wat zij of hij wilt!

Stappenplan:

  • Kies het formaat borrelpakket (korte borrel of lange borrel)
  • Kies het aantal cadeaubonnen dat je in die maat wilt bestellen
  • Vul de e-mail adressen in van de borrelaars
  • Voeg een kort bericht toe voor de ontvangers
  • Vul het factuuradres in

De rest is aan ons! Jullie krijgen de factuur op het gewenste factuuradres en alle borrelaars krijgen direct van ons een mailtje met de cadeaubon en een stappenplan. Zij worden dan naar de site geleid, waarop het tegoed automatisch wordt ingevoerd. Ze kiezen welk pakket ze willen ontvangen, op welk adres en wanneer dit hun het beste uit komt! 

Het enige wat jullie dan nog hoeven te doen, is rustig afwachten tot de pakketten worden geleverd en de borrel kan beginnen!

Bestellen met offerte incl. BTW

Op de cadeaubonnen wordt geen BTW berekend. Dit komt omdat deze pas afgedragen moet worden zodra er daadwerkelijk iets besteld wordt. We kunnen ons voorstellen dat je als bedrijf wel die btw op een factuur wilt hebben. Ook dit is geen probleem. We werken dan graag met bestellijsten. Dit houdt in dat we alle borrelaars een mailtje sturen waarin zij hun favoriete Box to Borrel kunnen doorgeven. Op basis daarvan kunnen wij een factuur op maat sturen inclusief de juiste btw tarieven. Neem voor de aanvraag van zo’n bestellijst contact met ons op via contact@boxtoborrel.nl, via 06 83145949 óf via ons contactformulier. 

Lees hieronder de ervaringen van onze klanten

Gerrit van der MatenGerrit van der Maten
07:45 26 Jan 23
Ivm afscheid pakketten besteld voor de collega’s. Contact per mail en telefoon verliep snel en correct. Kwamen ook nog met voorstel om pakketten in tasjes ipv dozen te leveren..Pakketten werden zeer zorgvuldig verpakt/verstuurd. Iedereen was zeer verrast met dit mooie pakket. Box to Borrel weet wat ze doet. Bedankt.
Marieke StukerMarieke Stuker
12:38 24 Jan 23
We zijn heel enthousiast over de inhoud van de boxen, de goede communicatie met Boxtoborrel en het bezorgen. Een aanrader!
Iris VloemansIris Vloemans
08:05 11 Jul 22
Voor een afscheidsborrel van een collega was ik op zoek naar een leuk origineel borrelpakket. Bij Box to Borrel was er van alles mogelijk en het contact met Becca verliep heel erg soepel. De levering was snel en de box zag er super leuk uit. Qua hapjes zaten er leuke originele dingen tussen en is er voor ieder wel wat wils!Ik zou een borrelpakket van Box to Borrel absoluut aanraden!
Susan van HeekSusan van Heek
11:30 06 Jul 22
Onwijs gezellige borrel gehad als afsluiter van het seizoen met m'n hele team, met dank aan box to borrel! Wat een heerlijke " borrels" en hapjes, persoonlijk afgestemd op onze wensen. We hadden al best vaak gekeken voor iets soortgelijks, maar heel blij dat we dit hebben gevonden! Becca denkt echt mee met de klant, wist voor al onze vragen een passende oplossing. Zo werd er naar iedereen die er niet bij konden zijn een box to borrel opgestuurd.Hartelijk dank voor de super goede en snelle service, je ziet ons zeker nog eens terug!
Annemarijn KalfstermanAnnemarijn Kalfsterman
12:57 18 Jan 22
Voor de online nieuwjaarsbijeenkomst was ik op korte termijn op zoek naar een pakket met luxe artikelen en waarbij alle collega's hun eigen voorkeur konden aangeven. Daarnaast wilde ik graag een persoonlijke touch met een kaartje en een kleinigheidje toevoegen. Box to Borrel heeft ruimschoots kunnen voldoen aan deze wensen en vandaag heb ik mijn pakket ontvangen dat al mijn verwachtingen nog eens heeft overtroffen. Box to Borrel geeft glans aan het online borrelen! En nee, ik word hier niet voor betaald. Haha 🙂 Heel veel dank, Becca en Team!
Danielle KalkmanDanielle Kalkman
16:06 17 Jan 22
Op kort termijn nog een borrelbox regelen? Becca regelt het voor je! Met prima service en mooie producten. Echt een aanrader voor alle bedrijven welke een leuke borrelbox voor medewerkers willen verzorgen.
Kimberly Linders2Kimberly Linders2
14:41 20 Dec 21
Super goede service! We wilden vanuit het werk pakketten bestellen, echter kwamen we niet helemaal uit met ons budget.Al vrij snel kregen we een mooi samengesteld pakket voorgelegd dat wel binnen het budget paste en nog steeds een mega doos boordevol lekkers was.Zowel het contact als de verzending zijn super verlopen en we hebben met z'n allen kunnen genieten van een mooi samengestelde kerstborrelbox!
Bianca KwakernaatBianca Kwakernaat
08:35 17 Dec 21
Op het laatste moment nog een borrelbox besteld bij Box to Borrel. Ondanks de gekke decemberdrukte hebben ze dit toch nog voor ons kunnen regelen binnen een paar dagen. We werden steeds op de hoogte gehouden of het wel of niet zou gaan lukken. De producten waren heel leuk verpakt in de doos, dus niet zomaar alle producten in een doos en versturen maar, er is in deze drukke tijd gewoon aandacht aan besteed. De producten waren ook erg lekker met een heerlijk rood wijntje. Wat ook een groot pluspunt is, is dat er grote keuze is om een 'normaal', veganistisch, vegetarisch, alcoholvrij enz te bestellen, dus eigenlijk kun je hier voor iedereen een passende box bestellen. Zeker aan te bevelen om hier een borrelbox te bestellen.
OVSoftware B.V.OVSoftware B.V.
10:53 10 Nov 20
De feestcommissie van OVSoftware heeft een 'borrelplankje' geregeld bij Box to Borrel voor bij onze online activiteit de Slimste Mens Quiz. Vanaf het begin prettig contact gehad met Becca; van wens en behoefte tot uiteindelijk de uitvoering en het ontvangen van de mooie borrelboxen. Het was smakelijk en werd door iedereen zeer goed ontvangen!
js_loader