7 x sinterklaascadeau om te bestellen

Het heerlijk avondje komt er alweer bijna aan. Nog maar een paar weken en het is weer sinterklaas. Hoog tijd dus om de sinterklaas attenties te gaan regelen! Wij hebben weer een mooie collectie samengesteld, sinterklaasattenties perfect om te geven aan collega’s medewerkers en klanten. Hiermee laat je iedereen weten dat ze het verdienen om even te relaxen en  een gezellige avond tegemoet te gaan. 

Bekijk al onze nieuwe sinterklaasgeschenken. Ideaal als verrassing voor 5 december! Tip: Onderaan vind ook onze brievenbus pakketten in sinterklaas thema.

Sinterklaasgeschenk #1 Groetjes van de Sint

Groetjes van de Sint is een heerlijk cadeaupakket met snoepgoed en een gezelschapsspel. Door de unieke gekleurde cadeau-doos voelt de ontvanger zich weer even als een kind die op pakjesavond wat mag uitpakken. Ideaal om als verrassing op te sturen om medewerkers of klanten te waarderen. Een pakket wat een blijvende indruk achterlaat en een gezellige avond creëert!  

Sinterklaasgeschenk #2 Wie zoet is krijgt lekkers

Speculaas, chocolade-letter en -munten en pepernoten! Dit sinterklaascadeau heeft alle typische sinterklaas-lekkernijen waardoor er voor iedereen altijd wat bij zit. Door de toevoeging van het spel Samen Offline is dit perfect als cadeaus voor klanten, attenties voor medewerkers, of als verrassing voor vrienden en familie. 

Sinterklaasgeschenk #3 Heerlijk avondje is gekomen

Zoetigheden en de gezelligheid van dinerkaarsen. De perfecte ingrediënten voor een heerlijk knus avondje genieten. Dit luxe sinterklaas geschenk heeft het allemaal en is daardoor het perfecte cadeau om iemand in de watten te leggen tijdens de sinterklaasperiode. Door de unieke en vrolijk gekleurde cadeauboxen, geef je de ontvanger een bijzondere ervaring die nog lang zal bijblijven. 

Sinterklaasgeschenk #4 Vol verwachting klopt ons hart

Ons meest luxe sinterklaasgeschenk zit vol met lekkernijen en producten om van 5-december een succes te maken. Doordat er, naast de heerlijke zoetigheden, een gezelschapsspel en set luxe dinerkaarsen zijn inbegrepen heeft dit pakket alle ingrediënten voor een gezellige avond! Ideaal om te geven als sinterklaas cadeau aan medewerkers en collega’s  of als 5-december attentie aan vrienden of familie! 

Sinterklaasgeschenk #5 Oh kom maar eens kijken

Dit sinterklaascadeau heeft een unieke combinatie aan luxe producten om iedereen een sfeervolle avondje te schenken. Door het gezellige spel Samen Offline zullen er gegarandeerd leuke en bijzondere gesprekken ontstaan. Perfect als sinterklaascadeau voor medewerkers, als relatiegeschenk voor klanten en als cadeautje voor familie!

 

Brievenbuspakketjes
Een sinterklaascadeau als brievenbuspakketje sturen is ideaal omdat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn om het cadeau in ontvangst te nemen. Graag op een laagdrempelige manier een leuke sinterklaas attentie sturen? Dan zijn onze brievenbuspakketjes ideaal! 

 

Sinterklaasgeschenk #6 Sinterklaas brievenbuspakket met gezelschapsspel

Een uniek sinterklaas brievenbuspakket, met zoetigheden en een leuk gezelschapsspel. Warme sinterklaas gevoelens worden opgeroepen wanneer je dit pakket ontvangt. In de jute zak zitten de chocoladeletter en het spel Samen offline. Samen offline is een spel waarin je gemakkelijk leuke en bijzondere gespreksonderwerpen bespreekt. Hierdoor is dit het ideale brievenbus cadeau waarmee je jouw werknemers, collega’s of familie een gezellig avondje schenkt!

Sinterklaasgeschenk#7 Sinterklaas brievenbuspakket – Lekkernijen van 5 december! 

Ontdek de typische lekkernijen van Sinterklaas! Een brievenbuspakketje gevuld met zoetigheden die de gezelligheid van sinterklaas uitstralen. Doordat de snacks in een jute zak en luxe verzenddoos zitten heeft dit brievenbuspakketje een luxe en gezellige uitstraling. Dit brievenbuspakket in sinterklaas thema is perfect als verrassing voor werknemers, attentie voor klanten of zelfs al cadeau voor familie en vrienden! 

Alle sinterklaas (brievenbus)pakketten zijn inclusief btw en worden gratis verzonden naar alle individuele adressen! Na bestelling vragen we je om de verzendlijst en de tekst + logo voor op het kaartje aan te leveren.

Alle sinterklaasgeschenken (uitgezonderd van de brievenbus pakketten) worden verpakt in kleurrijke cadeaudozen zoals afgebeeld. Alle pakketten worden verzonden in verzenddozen zodat de cadeaudozen niet beschadigd raken en de optimale ervaring wordt bezorgd.

  • Gratis verzending naar alle individuele adressen
  • Gratis track and trace
  • Alle bedragen zijn incl. btw
  • Verzending op 28 november 2022 (andere data mogelijk in overleg)
  • Gemakkelijk een persoonlijk kaartje toevoegen met eigen logo en tekst – eenmalige instelkosten €10,00

Als je meer te weten wilt komen over wat wij allemaal doen, volg ons dan op instagram of stuur ons vrijblijvend een berichtje via contact@boxtoborrel.nl

 

Vond je dit artikel interessant?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest