5 redenen om eindejaarsgeschenken te sturen

Het einde van het jaar is in zicht. De laatste loodjes van de werkzaamheden worden afgerond en gezellige maar drukke feestdagen komen eraan. Doordat dit al zo’n drukke tijd is kan de stress van het zoeken naar eindejaarsgeschenken snel toenemen. Wat de gelegenheid ook is, cadeaus voor werknemers stimuleren het moreel. Met dat in gedachte vertellen we hier waarom het sturen van eindejaarsgeschenken naar uw klanten en medewerkers toch zeker de moeite waard is!

1 . Bedank ze

Wie houden het bedrijf draaiende? Precies, jouw lieftallige collega’s hebben het hele jaar hun beste beentje voorgezet om alle projecten tot een goed resultaat te brengen. Bedank hen voor hun inzet, loyaliteit en gezelligheid. Een attent gebaar zoals een sinterklaaspakket of luxe geschenk tijdens kerst zal een sterke impact hebben. 

Lees ook : Een origineel bedankje sturen! 6 voorbeelden om het gewoon te doen!

2. Versterk persoonlijk contact

Het geven van een eindejaarsgeschenk biedt de mogelijkheid om contact te leggen. Voeg een persoonlijke boodschap toe waarin je bijvoorbeeld mooie prestaties van het afgelopen benadrukt of geef een mooie kerstboodschap mee voor tijdens de vakantie. Hiermee blijf je on top of mind en door de persoonlijke boodschap boost je ongetwijfeld het moreel. 

3. Klanten waarderen 

Langdurige zakelijke relaties zijn belangrijk & het goed onderhouden hiervan is dus ook ontzettend waardevol. Met eindejaarsgeschenken kun je laten zien dat je geeft om individuele relaties. Je kan het jaar mooi afsluiten met een waardering naar deze klanten zonder opdringerig te zijn.

4. Val op

Kies in plaats van een algemene kaart of een klassiek kerstpakket eens voor een uniek geschenk. Val op met jouw cadeau en er zal zeker over worden gepraat. Al onze luxe geschenken zijn uniek en persoonlijk door ons samengesteld, daarnaast is personalisatie van het geschenk mogelijk. Hiermee val je op als bedrijf of werkgever en zorg je dat medewerkers betrokken en verbonden blijven tijdens de feestdagen.

5. Zelfpromotie

Eerlijk is eerlijk, het sturen van geschenken naar medewerkers en klanten is een geweldige manier om jouw bedrijf te promoten. Het ontvangen van een geschenk geeft een positieve ervaring. Het geschenk hoeft geen zakelijk thema te hebben of merkgebonden te zijn. Juist eindejaarsgeschenken zoals kerstpakketten, sinterklaasgeschenken of nieuwjaarspakketten zullen een goed gevoel geven. Klanten en medewerkers zullen de gedachten en gevoelens die het bij hen opriep herinneren.

Onze hulp nodig? Wij zetten ons in om luxe ambachtelijke geschenken te creëren. In te zetten voor zakelijke klanten, en als waarderings- en collega-geschenken voor werknemers, vrienden en familie. We helpen je graag om gemakkelijk betekenisvolle geschenken te versturen. 

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op via contact@boxtoborrel.nl We helpen je graag verder!

Vond je dit artikel interessant?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest