2022 Nieuwe collectie – Luxe geschenken

Onze nieuwe collectie 2022 is een feit! 

Achter de schermen zijn wij druk bezig met de ontwikkeling van deze luxe geschenken. Wij vonden dat het tijd was voor iets nieuws, een uitbreiding van ons heerlijke borrel aanbod waarbij we deze keer de focus hebben gelegd op luxe geschenken. De ideale pakketten om werknemers of collega’s mee te verrassen, buren en familie mee te bedanken en als cadeau aan vrienden of vriendinnen. Deze pakketten zijn ontworpen met het oog op wellness, work-life balance en we hebben er voor gezorgd dat alles in een esthetisch mooi kleurenpalet is opgesteld. Dit zorgt voor de complete beleving die de grootst mogelijke impact op anderen kunnen hebben. Maak kennis met onze gloednieuwe collectie! 

Cadeau #1 Rose and Relax

Ons Rose en Relax geschenk zit vol met alles dat rozig en rosé is en is voor zo veel gelegenheden te gebruiken! Denk aan de heerlijke geuren van een cranberry kaars en een handzeep met rose geuren.  Ontspan met een Rose lemonade en zoete rose wine gums. Met verfrissend water en prachtige droogbloemen is dit self-care op en top. Smaakvolle producten met het oog op self-care en natuurlijk alles in een elegante zacht-roze look. 

Cadeau #2 Summer breeze 

Voel de zomer met ons unieke ‘Summer breeze’ geschenk, volledig gestyled in oranje tinten. De beste mix van zomerse producten om een vakantiegevoel te creëren. Het ideale zomergeschenk om werknemers te verrassen, leraren een fijne zomer te wensen, familie te bedanken en zelfs als housewarming cadeau! 

Cadeau #3 But first, Coffee

Ons up-to-date koffie geschenk met ‘Daily Goal Setter’ is het perfecte cadeau om iemand te inspireren, motiveren en energie te geven. Het is ideaal voor bedankjes aan klanten, waardering van medewerkers, cadeaus voor leraren of zelfs als een goodluck pakket voor iemand die op kamers gaat. De inhoud van dit pakket zal hen een kickstart geven en inspireren om meer aan self-care en hun eigen doelen te werken. Dit alles terwijl ze worden aangemoedigd om even te ontspannen onder het genot van de zoete popcorn en een heerlijk muziekje.

Cadeau #4 My cup of tea

Alles wat je nodig hebt voor een goede start van de dag, een relaxed tussendoortje of als relax-moment om ‘s avonds tot rust te komen. Luxe producten om de theepauze naar een nieuw niveau te tillen. Ideaal als bedankje voor familie, een koffiepauze met collega’s en als cadeautje voor een vriend of vriendin! 

Cadeau #5 Colorful welcome

Maak kennis met ons unieke en kenmerkende welkomstgeschenk. Een speels housewarming pakket met botanische invloeden die een keuken vol geuren en gezellige kleuren zal vullen. Ideaal om als makelaar te geven, als ontvangst cadeau voor een B&B en als housewarming cadeau voor vrienden, familie en nieuwe buren! 

Cadeau #6 Let’s Get Spanish

Last but not least, een uniek zomers geschenk met Mediterrane invloeden. Maak kennis met ons Let’s Get Spanish welkomstpakket. Perfect als housewarming cadeau voor vrienden, familie en buren. Ook ideaal als relatiegeschenk of als welkomst cadeau aan nieuwe werknemers. Het pakket zit vol met met ambachtelijke lekkernijen en producten waarmee jouw keuken in een handomdraai verandert in een gezellige Spaanse tapasbar!

Vond je dit artikel interessant?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest